iPhone Edition lehet a neve az idei csúcstelefonnak

Továbbra is tarja magát a hit, hogy az idei iPhone 7 apró ráncfelvarrásai mellett (7s és 7s Plus) az Apple kiad a tizedik évfordulóra egy ficsörgazdag telefont is. Továbbra is hisszük, hogy 5.8 colos OLED kijelzője lesz, vezeték nélkül tölthető kivitelben jön, teret érzékelő kamerákat kap (kiterjesztett valóság), és nem nagyon lesz előlapi kerete. A Touch ID és a FaceTime kamera a kijelzőbe lenne applikálva, valahogy.

 
De ez utóbbi nem biztos. Az iDropNews nevű oldal másodkézből kapott, Foxconnból származó pletykákat osztott meg most a nagyérdeművel, és ők úgy tudják, hogy a Touch ID a hátlapra kerülne.
 
Legalábbis egy olyan prototípust fogott valaki,a minek a hátlapon lehetett az ujjlenyomat-olvasója. Szóval az is lehet, hogy abban a stádiumban még nem sikerült a kijelzőbe applikálás.
 
Nagyon remélem, mert noha az androidos készülékeknél bevett szokás, én nem akarom az ujjammal keresgélni a hátlapon az olvasót, és azon gondolkozni, hogy akkor most melyik ujjamat is regisztráltam. Kivéve, ha az egész hátlap egy hatalmas Touch ID lesz, és tíz ujjat regisztrálhatok. Akkor oké.
 
Azt is mondják, hogy az eddig iPhone 8-nak vagy iPhone X-nek nevezett telefont végül iPhone Edition néven dobják majd piacra.
 
Egy sokkal szélesebb árkínálatból választhatunk ezentúl, ha Apple-telefonra vágyunk, és a széleset természetesen nem úgy értem, hogy az alacsonyabb ár felé is elmozdulna a portfólió.