Javította a kikapcsoló iPhone-ok problémáját az Apple?

Javította a kikapcsoló iPhone-ok problémáját az Apple?

 
Az Apple állítása szerint az iPhone 6 és iPhone 6s modellek sokkal kevesebbszer kapcsolnak ki az új frissítésnek köszönhetően.
A TechCrunch-nak adott nyilatkozatában az Apple felfedte, hogy az iOS 10.2.1-es frissítése sokat javított az önmaguktól kikapcsoló iPhone-ok problémáján.
 
A cég szerint a frissítésnek köszönhetően 80%-kal kevesebb esetben kapcsolnak ki a készülékek.
”Az iOS 10.2.1-gyel az Apple csökkentette a váratlan kikapcsolások számát, amit eleve csak az iPhone felhasználók egy kis része tapasztalt. Az aktív iOS felhasználók több mint 50%-a frissített, így az Apple a diagnosztikai adatokra támaszkodva állíthatja, az iPhone 6s esetén 80%-kal, az iPhone 6 esetén pedig 70%-kal csökkent a váratlan kikapcsolások száma a frissített felhasználók eszközein.
Emellett lehetővé tettük, hogy a telefon áramforrás nélkül is újraindulhasson, ha az mégis kikapcsolna. Fontos tudni, hogy a váratlan kikapcsolások nem jelentenek veszélyt, de megértjük, hogy kellemetlenségeket okozhatnak, ezért minél gyorsabban meg akartuk oldani őket. Ha mégis lenne panasza eszközére, keresse meg az AppleCare-t.”
Sokak szerint a telefonok a hideg idő miatt kapcsoltak ki és az Apple nem változtatott semmit, csak az időjárás kezdett megjavulni. Ezt persze sem cáfolni, sem igazolni nem tudjuk.
Egy biztos, az Apple szerint a váratlan kikapcsolások függetlenek az iPhone 6s visszahívástól, melyről itt írtunk.
Te tapasztaltad a véletlenszerű kikapcsolásokat? Neked segített a frissítés?
 
Forrás: Beszeljukmac.com